Choď na obsah Choď na menu
article preview

Vianočná príprava

Na tieto Vianoce sa veľmi teším. Sú to prvé Vianoce ako rodina. Chcem aby boli dokonalé a nič im nechýbalo. Moja príprava bola trochu stresujúca pretože keď chcete aby bolo niečo špeciálne tak to nie je len tak. Už som začala riešiť darčeky. Chcela by som dať malej niečo čo bude mať navždy.

Otázka znie čo také jej dať lebo je ešte maličká tak chceme niečo s čím sa zabaví aj teraz a niečo čo jej ostane na pamiatku z prvých Vianoc. A tu nastáva tá dilema že nás nič také nenapadá. Mňa zatiaľ napadlo dať urobiť prívesok kde bude mať naše fotografie a keď bude väčšia tak jej ho dám. No ale nie som si tým istá chcelo by to niečo viac originálne lenže čo také? To je otázka na ktorú som ešte nenašla odpoveď. Okrem darčekov som riešila aj výzdobu. Malá je už dosť vnímavá a všetko ju zaujíma tak chcem aby to tu vyzeralo úžasné. Vymyslela som to že sa zladíme do vianočného. To znamená že si kúpime vianočné svetre a urobíme si fotky. Vždy som po niečom takom túžila a veľmi sa mi to páči.

Malá vyzerá vo všetkom dokonale. Už len my sa musíme zladiť. Chce to ešte doladiť veľa detailov ale verím že to dopadne tak ako chcem.

 

Posledné fotografie

Štatistiky

Online: 1
Celkom: 1604
Mesiac: 142
Deň: 5