Choď na obsah Choď na menu
article preview

Sťahovanie s bábätkom

Čo si o tom myslíte sťahovať sa s bábätkom áno alebo nie? Ja som si to najprv nevedela predstaviť a chcela som to stihnúť ešte pred tým no bohužiaľ sa to nepodarilo. Pre mňa to bolo celom náročné lebo pri malom bábätku to nie je také jednoduché nakoľko sa mu musíte venovať.

Našťastie bábätka v prvé dni prespia skoro celý deň tak som mala čas si všetko začať baliť. Ja som mala na zbalenie vecí len 3 dni. Teraz si poviete ako sa to dá stihnúť za takú krátku dobu? Poviem pravdu ani ja som si nemyslela že to dám. No nakoniec sa to stihlo a ja som si potom už mohla oddýchnuť že už to je za mnou celé. Teraz ma čakala prvá noc s malou v novom byte. Tejto noci som sa trochu obávala lebo som nevedela ako bude reagovať. Len predsa to bolo aj pre ňu neznáme prostredie. Ale mala som to šťastie že malá celú noc prespala ani sa nečudujem veď mala náročný deň. Všetky tie zhony a ľudia ktorý sa okolo nej premietali ju to celé unavilo. Bola som tomu aj rada aspoň prespala celú noc až na jedno zobudenie ale to si človek ani neuvedomí lebo už som nato zvyknutá. Horšie to bolo z naším psom ktorý nebol vo svojej koži lebo jej to nevoňalo ešte ako domov. Všetky vône boli pre ňu neznáme. Večer sa nasťahovala do postele aby ma vedľa seba cítila.

Z mojej skúsenosti vám to neodporúčam. Myslím si že je lepšie ak plánujete sťahovanie tak ešte pred pôrodom. Potom prídete domov a máte kľud. A hlavne s malým dieťaťom je to zložitejšie. Ale je to na každej ako sa rozhodnete a čo vám bude viac vyhovovať. 

 

Posledné fotografie

Štatistiky

Online: 1
Celkom: 1611
Mesiac: 149
Deň: 12