Choď na obsah Choď na menu
article preview

Prechádzka s bábätkom v chladných dňoch

Toto je niečo čo mne vŕtalo v hlave už od začiatku. Každý mi hovoril že mám ísť von aby nebola len doma v teple a zvykala si aj na chladné počasie. Nakoľko je to moje prvé dieťa tak to beriem trochu inak a bojím sa aby neochorela veď je ešte maličká nato aby sme bojovali s chrípkou.

Ale to zas neznamená že ju držím doma zavretú. Pokiaľ moc nemrzne tak ju von zoberiem. Samozrejme že si ju najprv poriadne oblečiem aby som mala istotu že jej nebude zima. Pretože si myslím že žiadna mama nechce aby jej bábätko ochorelo len kvôli tomu že bolo zlé oblečené. Ja tú svoju princeznú obliekam tak že jej dám hrubšie tepláky , zimné ponožky , body  a nejaký svetrík. No a ešte ju dávam do teplého overalu a hrubú čiapku aby jej nebola zima na ušká. Keď sme už takto nachystané v kočíku mám ešte hrubú deku do ktorej ju zabalím nechcem nič podceňovať. A môžeme vyraziť. Naše prechádzky v týchto chladných dňoch sú o niečo kratšie ako zvyčajne. Sme vonku tak max hodinu. Myslím si že to stačí nato aby si zvykla aj na chladný vzduch.

Tak sa ani vy nebojte a choďte na prechádzku aj keď tam nie je zrovna slnečno. Nemusí to byť dlho stačí aj krátko len aby bolo dieťa na čerstvom vzduchu.

 

Posledné fotografie

Štatistiky

Online: 1
Celkom: 1609
Mesiac: 147
Deň: 10