Choď na obsah Choď na menu
article preview

Naše prvé Vianoce

Od kedy som zistila že som tehotná tak som si predstavovala aké to bude cez Vianoce. A už je to tu! Veľmi som sa tešila na všetko to zdobenie a prípravy okolo toho. Keď sme postavili stromček a zasvietili ho mojej malej sa rozžiarili očká ako nikdy.  Tento rok som si obzvlášť dala záležať na výzdobe.

Chcem aby bolo všetko dokonale. Veľa fotiek si chcem urobiť aby mala čo najviac spomienok zo svojich prvých Vianoc. Náš byt vyzerá úžasne. Všade kde sa dalo sme si dali svetielka a výzdobu. Rôzne dekorácie a mnohé z nich sú na baterky a svietia takže je to úžasné. Som z toho veľmi nadšená a moje zlatíčko tiež dáva to najavo svojimi očkami. Ako si všetko obzerá a chce sa toho dotknúť. Od kedy sme rodina tak mi vôbec nešlo o to aby som niečo dostala. Jediné čo som si želala bolo vidieť šťastné očká mojej malej keď dostane svoje prvé darčeky. Nevedela som čo jej kúpiť nakoľko má len 4 mesiace tak to bolo trochu náročné vybrať niečo čo by bolo pre ňu vhodné. Ja som vybrala zvieratkovú knihu a nejaké hrkacie hračky. Druhým keď sa ma pýtali som poradila podložku ktorá sa naplní vodou a plávajú v nej rybičky. Potom ešte dostane kolotoč z medvedíkmi. A mnoho ďalších darčekov.

Pre mňa osobne už Vianoce nie sú o darčekoch ale o tom aby sme boli ako rodina spolu. To mi stačí a robí ma to šťastnou. Tak isto som rada keď môžem urobiť radosť svojím najbližším darčekom ktorý ich poteší.

PS: Na inšpiráciu Vám ukážem ten náš stromček a výzdobu.

 

Posledné fotografie

Štatistiky

Online: 1
Celkom: 1616
Mesiac: 153
Deň: 15