Choď na obsah Choď na menu
article preview

Čo jem /pijem pri kojení

Nijako zvláštne sa neobmedzujem. Jem podstate tak ako predtým. Ale je pravdou že keď zjem niečo čo má napríklad červenú farbu tak sa to odrazí na stolici môjho dieťaťa. A nie vždy je to príjemné. Takisto sa vyhýbam kolám a podobným nápojom čo obsahujú priveľa cukru.

Je to hlavne preto že potom má oveľa viac energie než je treba a nechce sa jej večer zaspať. No pravdou je že nie vždy to dodržím. Veľa krát sa mi už stalo že som zjedla chipsy  paprikové a potom sme mali červenú stolicu. Ruku na srdce toto sa stane snáď každej že si dá aj niečo takéto. Myslím si že to zas nie je nič hrozné pokiaľ to nie je každý deň. Čo sa týka iných jedál tak jem normálne snažím sa jesť dostatok ovocia a aj nejakú zeleninu. Aby som mala dostatok vitamínov pre seba aj pre malú.

Nie je na škodu trochu zvýšiť príjem ovocia a hlavne cez zimu. Treba aby som bola zdravá až nenakazím malú. Druhou hlavnou vecou okrem stravy pre mňa je pitný režim. Pretože čím viac pijem tak tým viac mlieka sa my produkuje. Čo je dobre pre kojenie lebo čím viac ho máte tým lepšie teda pokiaľ sa vaše dieťa nasýti. U mňa to nie je problém ja mám niekedy toľko že aj dve by som mohla kojiť. Myslím si že je to hlavne aj preto že veľa pijem ale to je len môj názor a rada pre vás. Dodržiavať pitný režim viac než predtým.

 

 

Posledné fotografie

Štatistiky

Online: 1
Celkom: 1619
Mesiac: 156
Deň: 17