Choď na obsah Choď na menu
article preview

4 min. pred návštevu

Poznáte to keď sa vám ohlási návšteva? Snažíte sa dať byt dokopy tak aby ste sa nemuseli hanbiť že tam máte bordel. No pri malom dieťati sa vždy nájde niečo čo nie je tak úplne dokonale ako by sme chceli. Ja vždy keď niekto má prísť sa snažím čo najviac aby bolo upratané ale poviem že nie vždy je to tak ako by som chcela.

No a čo veď som mama a musím sa naučiť žiť s tým že nie je všetko dokonalé ako by som chcela. Dôležité sú aj iné veci ktoré mám ako prioritu.  Ale napriek tomu sa vždy snažím aby bolo upratané a aj na poslednú chvíľu ešte veľa kráť upratujem. Mne sa najlepšie upratuje keď niekto stráži malú no nie vždy sa to dá. Takže u mňa to vyzerá tak keď má prísť návšteva že upratujem pol dna lebo sa to nedá naraz stihnúť pri malej je to ťažké. Tak sa my veľa kráť stáva že upratujem doslova 4 minúty pred návštevou.

Teraz si z toho nerobím už takú ťažkú hlavu ako kedysi. To pochodí každá matka že pri dieťati sa niektoré veci nedajú urobiť hneď. Na tom nie je nič hrozné a netreba sa preto stresovať.

 

Posledné fotografie

Štatistiky

Online: 1
Celkom: 1608
Mesiac: 146
Deň: 9